Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konsten att visa kärlek tar sig så många uttryck. Eftersom du inte vill visa för uppenbart att du älskar mig så knuffar du mig, istället för att kramas. Tro bara inte att jag älskar dig mindre för det. 2013 02 07.


Är du också borta, eller har du alla hästar hemma?




Jag är snurrig i planeten,
det är säkert därför
jag ser mig om efter min axel.

Var har jag nu gitarren?
Jaså, den sitter på ryggen?
Men glasögonen då?
Var har du förlagt dem?
De sitter på näsan?

Jaha, men då är väl allt som det skall då?



(Som du kan se av bilden, har det regnat för en stund
innan bilden togs. Som min kamera föredrar uppehåll
i vädret, passade den på just en sådan dag.
Tillfället med tvenne åkdon, damcykel med damsadel
och herrdito, de stod parkerade invid en gata i Karlstad.
Du vet, därborta efter kyrkan som är så centralt placerad
om en själv just passerat busstorget efter restaurang med
biljardbord. Kanske dukar de upp utanför också, som
den där gången bara några år efter att Kossnum brann.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-19 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP