Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Da min kjare komt


Vinden komt fra havet
da must blåst fra england
senere på ettermiddan
komt da en treasure fugel
aj, what da song so lovely
da låt precis sum om vår
Du skull hört den, sån rar
låt sum a hymn fra himlen
sum ingen had hört före
da va so slugt och so fint
min hjerte sjöng sum sola
heit over skogen och sjon
enda bort till da norje ligt
o salt sum en lakritzbaut
sum da song i min hjerte
månn min kjare komt dar
da sang allt sum en gud




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 1211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-09 20:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Tack Nina, för din applåd. jag är så stolt för den.
2018-06-16

  StinaJ VIP
Det finns en sång som bär emellan språket jag inte riktigt förstår.
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP