Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ekelöf bränner löv 14 (på ljudspelare)



Prydnad

Nu och nu och nu
stillas hela oceaner
av ett leende,
en blixt av tilltro,
ett infall
utan gräns
och ett ord
som ingen sagt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 688 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-13 09:51



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Kan tänka mig i en annan tid, att denna dikt hade varit en liten lapp som du stoppat i någons hand!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP