Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Vårhaiku 4


H A I K U


Ymnigt snöfall nu
finns bara i mitt minne.
Jag andas in vår




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-23 08:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jaha haha...den våren ja.
Här vräker snön ner. Kan bli upp till 30 cm idag. Knäckande !

GLAD VÅR SALVADOR !!!!!!!!!!!
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP