Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lidande

"Vi skapar lidande genom att bedöma"





Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-01-31 12:22



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag finner denna kvinna vacker
därför bedömer jag
att hon förtjänar dikter om sig
och jag lider i min lidelse
över henne
lidelse = passion = smärta + njutning
2024-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP