Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Du försvann

*
Så du menar att
när du försvann runt hörnet
aldrig återkom


och hur menar du att jag
skall kunna leva med det




Bunden vers (Tanka) av Annie b'larsson VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-07-02 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP