Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annorlunda land

Det måste finnas
ett annorlunda
land någonstans

Där allt är skapad
av en annorlunda
hand

Som Hesperidernas land
med massor av gyllene
äpplen och skönhet

Där tankar och
soluppgångar tillsammans
skapar magi

Och i detta land finns
inte hat och förekommer
aldrig barbari




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-25 15:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker hoppfull dikt.
2023-10-25

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"an ugly person lives

in an ugly world

a beautiful person lives

in a beautiful world

everyone you meet

is your mirror"
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP