Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böneträdet

Dagarna dyker
ned med
brinnande
vingar varje
morgon

Slagfältets bäska
bär av mörker
sprider sig i
människornas
dal

Men det vita
tretusenåriga
böneträdet
står stadigt
i jorden

I världens
högblåa
sal




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-05 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP