Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text att be om förlåtelse. Av karenina. I ett grannland till oss, har de som tradition att parkera på en vit linje istället för som här i landet, i en med vit färg omgärdad parkeringsruta.


Kommentar på en text (2797) bara ord




En sådan där fullt förståelig text igen.
Själv undrar jag förstås över hur jag skulle
bära mig åt om jag ville framstå som resonlig.

Skulle jag själv vilja ha
'en ursäkt hellre än mycket pengar?'
En ursäkt kan ju vara 'bra att ha'.
Men girighetens finger sticker mig så i sidan...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-22 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP