Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Klok kille! Far fick som han ville... Av Ewa-Britt Nilson. Det gäller att vara snabb, sade Bergströms grabba, grabba tag i hörn, lade sig till vila o tog sin törn.


Kommentar på en text (2798) bara rim





Läsningen fått jaget att tänka,
regnet fick pölen att stänka,
ur led någon sade om tiden,
vänta på färdighet fick swiden,
i fönster ligger uren som blänka...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-23 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP