Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Väntan (en stafettbiprodukt). Av Gunwale. Här fem rader i varje stycke, vilka i sig är fyra till antalet. Det är en sådan där självklar samt fullständigt onödig upplysning.


Kommentar på en text (2799) bara ord





Jag funderar på just barriärrev
när det kommer till språk.
En del människor vill att
brott begångna i detta land,
skall kunna utredas av ett

annat lands poliser, eller i
alla fall enligt ett annat
lands lagar. Även svenska poliser
vill kunna utreda brott begånget
i annat land, av svenska

poliser, eller åtminstone enligt svensk
lag. Det är en sådan
där juridisk twist som är
en smula långrandig sak att
som suga på. Här används

ett intressant språk, en intressant
språkvård och ibland kommer en
läsare att tänka på saker
och ting, på grund av
just den typen av språkbehandling.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-23 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP