Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje liten snöflinga

Varje liten snöflinga bär
Skapelsens under inom sig

Ett stjärnlikt ljus som
då och då glimmar till

Medan den färdas
mil efter mil

Driven av en vilja
utan namn

Som visar hur man
kommer fram

Från himlens trakter
Till den frostiga jorden




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-29 07:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om snöflingans väg från himmel till jord.
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP