Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stapplande ben



Stapplande ben,
muskler som inte vill lyda,
som brutna vingepar,
lever drömmen om att flyga




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-19 09:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP