Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elmoppsäventyr i skogen



På elmoppen genom skogen
en vild resa
tjoar vi jag och barnbarnet

Inhängnad tittar fåren
nyfiket på det glada sällskapet

Livsglädjen och livslusten påverkas av
barnets ohämmade skratt

Morfars kluckande skratt skapar
ytterligare skratt hos lillpojken och blir
tvungen att stanna mitt i skogen

Efter en hjärtlig stund och en god kram
rullar vi vidare i äventyret

Utför en lång backe, lite rangligt med
små stenar smattrande mot elmoppen,
är vi vid glasskiosken resans mål

Himmellikt på jorden




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-02-15 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP