Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pappans dans med dottern


Kärleken driver den unga pappan
Han upp sin förstfödda dotter,
försiktigt, för att inte väcka skönheten

Han går rund och bär henne
som den dyraste diamanten

På hennes panna kysser han henne,
gosar i hennes kinder som doftar av evig kärlek

Kind mot kind dansar de runt i rummet,
en änglakör så mäktig

Den timliga tiden är still,
de eviga är närvarande

De två dansar till gryningen spricker upp,
och en ny arbetsdag börja




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-02-26 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP