Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädjens Återkomst


När livsglädjen tar paus,
tar livslusten över en stund

Kraften i livsviljan är stark hos människan,
ibland som en eld,
ibland glödande

Men allt syresatts av goda relationer
och goda händelser,
som gör oss levande och älskade

När sedan livsglädjen sakta återkommer,
spirar livet med nyfikenhet
som vårens första solstrålar

Att då få se vårens första maskros
skapar en skalv i hela personligheten av skär glädje




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-27 15:53



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Ord som gör mig varm. Som det som gör oss levande och älskade!
2024-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här.
Läser och nickar instämmande.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP