Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Nådens Vingar



Under nådens vingar,
ett vingeslag av frihet

Vinden från den Evige,
behovets största längtan

Den tanken som ännu inte formats,
förbereds innan den uttalats

Beslut att ta ut orden,
får hjälp av den hjälparen

Bönens suckar förmedlar,
som vågor till mottagaren




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-03-02 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP