Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämselapparaten

Kombinationen av dåliga glasögon och allmän grumlighet gör något med apparaten.
Den blir förvrängd, men ändå inte.
Upphör att tjäna (som den väl brukar).
Skrämmer - men hur stänger man av?
Är den på överhuvudtaget?
Jag




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 05:06



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Om man nu har hus i två eller flera plan med flera enheter dessutom,(samma nät; Inter ) så ska enheterna som man säger ”prata med varandra”. Jorå…
…Lyckats få till…
Väldans krångel särskilt då när anhöriga småfingrar varit framme och av misstag petat, rört knappar på dosan. …
*Aj då, glömt, hur gjorde jag sist!?*
Fast skam den som ger sig tjuras på och innötas;
;)
2024-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Djupa funderingar om livets villervalla.
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP