Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Bakom ett anlupet glas *



Det finns något här inne i
mitt bröst som håller på att dö

Jag känner en likgiltighet som
sprider sig i mitt hjärta
Ingenting är viktigt längre

Medan månen sov - havet blev lugnare
varje dörr tog mig till
min sista njutning

Varje tillfälle blev en erövring
mitt hjärta var stympat
Ingenting var som det var innan
och bakom ett anlupet glas stod
jag utan att veta vem jag var

© E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-17 09:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bakom ett anlupet glas kanske man
ser nåt annat än det man önskar se.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP