Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN ANNAN

Ingen annan förmår

det Du förmår

Ingen annan förstår

det Du förstår

Ingen annan förslår

där Du förslår

Ingen annan gör guld

av mina år

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2024

 

Psalm 40

Tacksägelse och bön

För sångmästaren, en psalm av David.

Jag väntade ivrigt på Herren,
    och han böjde sig till mig och hörde mitt rop.
Han drog mig upp ur fördärvets grop,
ur den djupa dyn.
    Han ställde mina fötter på en klippa
och gjorde mina steg fasta.
Han lade i min mun en ny sång,
    en lovsång till vår Gud.

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2024-04-19 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP