Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Om och om igen…

En del utgår
alltid

från något
de ogärna
släpper
taget om

En del
har
barnasinnet
kvar

Och börjar
ständigt om




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 13:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är som pojke fast farfar jag är….
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP