Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en svensk film, en dramakomedi, förekommer en del förslag på att råka åstadkomma ljud eller gester vilka kan störa, som oavsiktligt någon som verkar ha intresse av att koncentrera sig. Det är nog därför krigshandlingar gör avbrott för


Boff






Pikar spelarna varandra på golfbanan?
Det händer.
Tjoff.

Nu spelar inte Anders golf.
Han gick vidare häromdagen.
Till den stora golfbanan i himlen.

Ibland släpper himlen ifrån sig nederbörd.
Tänka sig som vädret beter sig.
Det bara släpper sig, hejd löst.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP