Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten..


Tunga
vingeslag

Fågellika
anletsdrag

bär natten

Väsensskild
från dagen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-22 04:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Natten är din vad den kan ge
din ledbrutna kropp och trasiga själ
den ledbrutna kropp och trasiga själ…
Cacka Israelsson
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP