Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelsen öppnar


Den ledsna mannen lider än,
sveket svider.

Påminnelser ger sig själv dagligen,
hämnden är bortspolad,
inget mer att hämta där.

Aldrig mer ska han lita på löften,
torftigt och skadeskjuten blir livet ett fritt fall.

Rättningen är en räddning när sveket
får en möjlighet att förlåtas,
där en öppning,
en ljusning,
en chans att åter finna tillit.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-22 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP