Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion över åldrande



Som ung var man vaken till sex
nu får man vara glad om man orkar till nio




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-22 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP