Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets efterrätt



En härlig helg med barnbarnen goa
lämnar spår i morfars huvudboa

Väl hemma efter att ha avnjutit livets dessert
slappnar vi av i alla sinnen
kroppen känns nu helt säkert märkt

I den utblåsta skallen ekar det tomt
redo för vila
känns det omgående prompt




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-04-22 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP