Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Känslosamma träd


En gråtrist
dag jag
plötsligt tyckte mig
iakttagen

Vred på huvudet
där mitt i den
larmande staden

Och dröm om
min förvåning
när jag plötsligt
rakt in i den ledsna
björkens tårfyllda
öga såg

Det var som om
vi delat en
mycket nära och
känslofylld dialog






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-23 09:26



Bookmark and Share


  ULJO
Björken har så mycket att ge.
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP