Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårglädje



Gläds nu med våren
när knoppar brister
och långkalsonger glider från låren

Gråt nu med våren
när knoppar brister
pollen ger säsongens rätta diagnosen

Lev nu med våren
när knoppar brister
och njut av livet den sköna aromen





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-23 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP