Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pudermorgon

En nypistad morgon,
till och med grannarna granna i motljuset,
det bär
utför, föret förför
guppen leker,
pucklar på,
portarna välplacerade,
organiska,
man halkar glatt som på ett barnkalas.
Hela dagen går i puderpulvervitt




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-24 07:33



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ett paradisiskt snökaos! Fyndigt med granna grannar!
2024-04-25

  Marita Ohlquist VIP
En text som stimulerar tanke, känsla och fantasi.
2024-04-24

  KYREUS of Sweden
Glatt?
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP