Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konserver och Känslor

Mobilsamtalet lät angeläget i rösten,
"Tyvärr måste jag berätta att din mamma dog i natt."
Mitt i livsmedelsaffären,
mitt bland konserver.

Tafatt tackar jag för samtalet,
försöker samla mig en stund.
Mitt i livsmedelsaffären,
mitt bland konserver.

I en arbetsmiljö där min mor arbetat hela sitt liv,
kändes samtalet på något sätt
skönt naturligt.

Mitt i livsmedelsaffären,
mitt bland konserver,
en kort paus , en liten minnesstund,
innan det är dags att åka hem och berätta för familjen.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-24 10:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om tankar och känslor vid ett oväntat dödsbud.

2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP