Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kungsträdgårdens anda

Läpparna vidrör de tysta

Orden

Vi inte riktigt vågar säga högt

Försiktigt 

Som om själva smaken av dem

Blöder

Längtan bär på så många nyansers

Blåtoner

Livet kan be om på sin färd mot

Natten

Körsbärsträden i kungsträdgården 

Blommar

Vi Sluter våra läppar om meningar

Outtalade 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-29 06:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om de outtalade orden.
2024-04-29

  lundagatan
Fint.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP