Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄLSKADE STAD!

Älskade stad vid havet

Kustpärlan i sin prakt

Skönaste staden jag vet

Den har sin egen takt

Inte stor, inte liten

Gammal förvisso - dock

fastän av tiden sliten

ligger den där - ad hoc!

 

Älskade stad bland städer

Stad som har präglat mig

Mödrar och stolta fäder

har sprungit fram ur dig -

ur själva skaparhanden

säregna unikum

Vi kapar aldrig banden

oavsett tid & rum

 

LARZ GUSTAFSSON 27/4 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2024-04-27 18:35



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En finstämd och välskriven hyllning.
2024-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!

2024-04-27

  Vindsvala VIP
Mycket fint, tillägnat din vackra stad!
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP