Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själens porträtt



Där du sitter eller går
är din fot med
som i närvarons gång
Din fotade själ
ger en klar överblicksbild
likt en avlång dalgång

Den överblickades allseendes öga
finner förnöjsamhet i bilden av dig
och vill trösta de ordlösa
Du är själv inte nöjd
utan söker bättre bilder
där sökandes trötthet blir tidlösa





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-28 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP