Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hotet bestod i att anmäla mig till redaktionen, för att använda min kommentar som anledning att klaga på att jag håller min identitet dold. Min kommentar har först godtagits som 'fullgod' och sedan kom då detta ultimatum i form av hot.


Visst är det väl märkligt...




...att du skickar hotet till mig
i mejlen, istället för att offentliggöra
detta ditt ultimatum

om att jag måste lämna ut mitt namn
eftersom jag valt att skriva under
en pseudonym.

Det skulle ju kunna vara av
ett visst intresse även för andra
som valt att skriva under pseudonym.

Kanske ställer du ett sådant ultimatum
till alla andra som gjort detta val?
Utpressning, det är väl inte riktigt lagligt?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-28 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP