Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden invänder granskningen


Sisyfos-arbeten: att granska bilder på poeter punkt esse,

eller för oss poeter: att invänta granskningens resultat




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Edin VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-29 05:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mannen i kvinnans våld....eller i kvinnans trygghet.....
2024-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande, med väl val bild.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP