Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tankar efter den stora aningslös-heten."





Doften av rökta
Möjligheter. ..


luktar bara saknad i
eftertankens kranka
sken?


























Fri vers av Sefarge VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-29 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP