Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalens. ..



. ..är ett sätt att finnas till.
Men varför?

En fråga för en psykolog
att förtjäna sitt levebröd?











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-29 09:42



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint fångar du vår ambivalens.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP