Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomars Tysta Kamp



Tonåringar blir kriminella
tuffheten dysfunktionella

Råheten är hårdhudad
uttrycker mycket
oftast korkad

Längst inne i tonåringen
en rädd pojke
skrämd av verkligheten

Att inte låta pojken bli hörd
sedd och älskad
skapar skjutningar
utanförskap och hämndbegär
ett förlorat livsbegär





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-29 10:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om ungdomar som lever på livets skuggsida.
En extra applåd för det fantastiska avslutet.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP