Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När ljuset mörknar…

 

Och,

När själen dyster

Dystrar drömmarna med också

 

Det blir till tomt i livet

 

Och,

När själen sörjer

Sörjer drömmarna med också

 

Det blir till mörkt

 

Och,

När kroppen tröttnar

Försvinner orken med också

 

Och den blir till fast i buren

 

Och,

När ljuset mörknar

Mörknar all kärlek med  

 

Och till hat blir det

 

Och,

När kärleken kallnar

Känslorna dör med

 

Och till vilsenhet blir det

 

Och,

När orden tystnar

Tystnar maktens ord med  

 

Och till maktkrig blir livet

 

Och,

När tiden kommer

Då är det dags att tacka för sig och till himmeln längtar

 

För evig man tackar för sig själv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-29 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP