Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du byter om i livet

ombytlighet
detta att göra en konst av anpassning
att bära med sig olika uppsättningar
jag hör mig fram till dig
ser dig inte än
du har gult på dig
imorse var det rött




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-29 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP