Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en metafor till livet, som luktar gott

dra ditt ris över min rygg
låt den vandra över min sköra nakna rygg och mage
riv upp i skogen med dina älgakliv
samla på hög och bränn upp det
som inte hör till
våren kommer med sin tappra värme
kinderna och ansiktet blir hett
värm dig och ta till dig dofterna
de borrar sig upp i dina näshållor
frackar sig fram till dina spröt
bränn upp det som inte hör hemma
njut av lukten
av bränt liv, av svedd hud
vi ses igen nästa år




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-29 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP