Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårfylld

Sitter djupt inne

Var tår har sin saknad

En sorg

Smärtan ilar i kroppen

Ta farväl

Gör att tårar rinner  mer ned för kinden

Sårbarheten visar sig

 Vill inte känna efter för mycket

Kvar bli bara en  ihålig tomhet att fylla

Tårar löser upp minskar smärtans djup

I mörkret finns alltid ett ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-29 11:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2024-04-30

  La Magnólia
Vackert och berörande om sorgen. Att visa sårbarheten och låta tårarna komma är läkedom och lindring för både hjärta och sinne. Som du skriver så fint : "Tårar löser upp minskar smärtans djup.
2024-04-29

  Koloristen
"Vill inte känna efter för mycket

Kvar bli bara en ihålig tomhet att fylla

Tårar löser upp minskar smärtans djup

I mörkret finns alltid ett ljus"

-Här gäller bara en enda sak: Låt tårarna strömma med all sin kraft! Låt denna hälsosamma flod rinna ut. Därefter skiner ljuset allt starkare och klarare.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP