Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt…


Låt
varje tanke
få ta sina
tänkvärda steg

Utan
att helt
dem förstå

Du vet väl
att varje insikt
värt namnet
kräver sin tid

och inte bör
skyndas på




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-29 14:20



Bookmark and Share


  La Magnólia
Mycket fint formulerat om tänkvärda tankar och insikter.
2024-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord att bära med sig i vardagen.
2024-04-29

  Kungskobran VIP
Ibland har jag svårt att förstå
min insikt leder mig då
till något vettigt ändå
utan att behöva skynda på


2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP