Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen: *** All Through Eternity *** - The Beauty, Love and God Collection.


*** All Through Eternity ***

 

 

en traktor av guld står på torget
det är fullt med arbetare i den
ebba grön är i en metamorfos  
ebba grön är nekrotisk vävnad
över en traktor av guld  
det är måndag idag
och den här dikten blev
som den blev

 __________________________________

i en dödsmask av eter 
jag i en distinkt form
jag i en distinkt vävnad
en vit fontän  
svävar ovanför landskapet
jag är en kosmonaut
dina fötter smakar salt

 __________________________________

en guldornamenterad cancerstaty
står på sädesfältet
barnen springer runt och leker
det regnar så skönt idag

______________________________________

när spindlarna i hjärnan blir till gudomar
kryper ut genom hålrummen
befruktar deras ögon
ögonen
till sällsamma
svävande maneter i himlen
jag reser inte själv idag

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Androiden VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-29 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP