Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Tänkvärt av Lottie Ålhed


Instinkt

Ibland har jag svårt att förstå
min instinkt leder mig då
till något vettigt ändå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-29 15:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ibland får man tänka till, håller med.
2024-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Känns inte helt obekant.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP