Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart tystnad


i rymdens tystnad
glittrade en rutchkana
väntade

på oss




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1507 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-26 08:07



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ja :D
vi landar i stjärnor
och fyller tystnaden med skratt
2010-04-13

  kath
... jag söker i tystnaden och hör ett skratt i den ... då vet jag att snart åker vi tillsammans i den glittrande rutchkanan och njuter av att bara vara
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP