Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

skadad
till de djupaste lager

ett fint snitt
för eget blad

min sorg är min lycka
min smärta
min styrka
min stolthet




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-09 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP