Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ängarna


och där är ängarna 

och där är tiden

när du försvann i mig

där dansar rågen

där är solen 

när vi älskade 

för där var dimma

för där var livet

när vi levde 

där var blommor

där var klöver 

när vi andades

och där kommer du

och där vill du

Här är vi nu

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-29 14:33



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Underbar text!
Du är ett fantastiskt fenomen.
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP