Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skriven tillsammans med liktenelegi. Begav oss till både Bromma och Bagarmossen.


PåskKarusellen : ihop Oktav Gått

 

 

från Nils Ferlins grav

till Drottningholm slott

vår längtans grå nav

har livets krön nått

 

utåt LeMarcs gränd

djupt in i Guds port 

du får mig jämt tänd

där kung drar starkt kort

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP