Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krig

Medan minnet av det bleknar
kommer soldater med sitt svärd
han delar sin tankar
med meditation i deras land

Men han krigar inte för pengar
han gör det för sitt lands respekt
slumpen avgör spelets regler
men det kostar allt
vända andra kinden till

De andra har sina vapen
förlusten ger hans fruktan
freden kostar på att vandra i ruiner

Den dolda lagen som ett resultat
men hjärtat gömmer han i sin hand
men senare bleknar minnet bort
i skuggan av hans drömmars land

Han kan ändra sin livsstil
ändra ansiktsmask när han vill
så ofta det behövs så oftare han törs

Han tänker det måste var någons fel
när nu ingen vill ha fred

Felicia




Fri vers (Fri form) av feliciaa VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-18 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP